Hopp til innholdet
Pistol damehender grus

Har du hørt Fagkomite-Pistol? Det er navnet medlemmene av Oslo pistolklubb kaller klubben seg i mellom. I Norge er det flere som eier våpen enn man skulle tro og mange eier også flere våpen. Lange tradisjoner for jakt er nok mye av grunnen til dette.

Alle kjønn

Selv om det fortsatt er overvekt av menn som skyter, har vi også damer som er medlemmer hos oss. Flere og flere får øynene åpne opp for hvor artig det kan være å bruke skytetrening for hygge og avslapning. Så ta med deg en venn og besøk oss i dag.

Skyting er for alle og trener disiplin og tålmodighet. Og selvsagt blir man flinkere etterhvert og mer presis. Vi har både profesjonelle skyttere, hobbyjegere og nysgjerrige folk hos oss. Det skal være stor takhøyde og alle vil bidra til at du skal føle deg velkommen og ville komme tilbake igjen.

Helbom

I vår Pistolklubb Oslo så er det mange som liker våpen, men kun som en hobby og for moro. Alle her hos oss har lisens og er trivelige folk som har respekt for våpen og lover. Dette er ikke en ramboklubb, men et samlingsted for oss som liker å treffe blink.

Siste innlegg

Skjutebane i Oslo

Skytebane Oslo

Skytebane Oslo Er du på jakt etter Skytebane oslo? Da er det bare å lese videre, for her skal du få informasjon som du kan

Les mer »
Pistol damehender grus

Pistolklubb Oslo

Pistolklubb Oslo er stedet for deg som vil skyte og som liker gode tilbud. Vi er en sammensveiset gjeng som du vil trives med

Les mer »