Hopp til innholdet

Pistolklubber i hele Norge

En pistolklubb nærme deg

I Norge er det pistolklubber nær sagt over hele landet. De er enkle å komme i kontakt med, så det er bare å ringe eller maile i dag. Du vil bli bedt om å ta et sikkerhetskurs i regi av klubben først og det varierer litt hvor mye det koster. Når det er vanlige hverdager kan du regne med å være i gang i løpet av noen ukers tid. Du vil raskt merke at mange har vært medlemmer lenge og at folk stort sett kjenner hverandre ganske godt.

Det er mange som liker å skyte i Norge og du vil raskt finne en klubb der du bor. Finner du deg ikke helt til rette, velg en annen klubb.

Trenger vi pistolklubber?

I tillegg til at det stilles strenge krav til håndtering av våpen i Norge, stilles det og krav til hvor det kan skje. Bli med i en pistolklubb så går det riktig for seg.

Klubbene er en viktig samlings-arena både for skyting og den sosiale biten. Ofte er det eget klubbhus der man kan drikke kaffe og snakke sammen og der alt det administrative skjer. Fordi det skytes i alt slags vær, er det fint å kunne gå inn etterpå.

Brenne for det samme

Du skjønner raskt at skyting er en sånn hobby som folk brenner veldig for. Ofte er det en hobby som følger familier i generasjoner. Det kan også være en livsstil for en del som velger å jakte og drive med hjemmeammunisjon og. Skyting er allsidig og du kan velge ulike baner og ulike skytevåpen. Du kan også inkludere jakt i hobbyen. Det er en artig sport fordi du aldri vet hva som blir sluttresultatet eller hvordan du vil prestere akkurat den dagen. Skiftende vær kan også bidra til økt spenning.

Bra for helsa

Å være sammen med andre og være i aktivitet, er begge gode ting for helsen. Når du skyter, konsentrer du deg veldig og det er intenst mens det står på. Slik kan du glemme hverdagens stress og mas og koble av på en måte som tvinger deg til å tenke på noe annet. Når du skyter må du være i nuet.

Å skyte vil booste selvtilliten din og du vil få til mer og mer. Du blir både fysisk og mentalt sterkere. Det styrker også disiplinen din og tålmodigheten får kjørt seg. Adrenalinet dundrer i kroppen og sammen med det faktum at du er mer ute i naturen, får du samlet en veldig fin opplevelse.